Română English Deutsch
Cautare informatii
 

Istoric

Home    » Despre noi
Istoric

În cei peste 10 ani de activitate profesională, grupul nostru de firme s-a dezvoltat prin muncă și cooperare, din dorința de a vă pune la dispoziție un pachet complet de servicii de proiectare, consultanță și execuție în domeniul arhitecturii şi automatizărilor în clădiri

În 2001 s-au pus bazele primei firme din grup: PRO-ARH. Printre activitățile principale ale firmei se numără realizarea de proiecte de arhitectură, urbanism și restaurare, elaborarea de planuri de construcție pentru clădiri rezidențiale, industriale și multifuncționale, amenjare de spații interioare și nu în ultimul rând, managemetul de proiecte. PRO-ARH se bucură de o vastă experiență în domeniu și de o reputație deosebită în rândul colaboratorilor și partenerilor săi. Printre aceștia se numără Loteria Naționașă, Porsche România, Direcția pentru Protecția Copilului, Primăria Municipiului Tmișoara, Tipografia Helicon, Hotel Continental, Uniunea Sârbilor din România, UTT S.A., Mahle Componente de Motror S.R.L., precum și diferite persoane fizice și juridice.
 

Firma FELT, al doilea membru al grupului oferă soluţii inteligente pentru clădiri. În urma cursurilor de specializare derulate în Germania (în tehnologia şi Marea Britanie (în tehnologia ), angajaţii firmei au dobândit un set valoros de competenţe, oferind noi valențe conceptului de sisteme integrate inteligente. Acest fapt nu face decât să scoată în evidenţă dorinţa şi munca firmei pentru progres și pentru construirea unei lumi mai bune în mod inteligent.


Al treilea membru al grupului este firma PRO-ARH TCC, ai cărei angajaţi sunt certificaţi la cel mai înalt nivel în tehnologia  (Worldwide Standard for All Applications in Home and Building Control; Tutor/ partner 9043). Firma oferă servicii de asistenţă tehnică şi dezvoltarea afacerilor pentru ţările din Europa Centrală şi de Est. Mai mult decât atât, PRO-ARH TCC este partener Schneider Electric, lider internaţional în managementul electricităţii şi automatizărilor, fapt care adaugă încredere, prestanţă și siguranță serviciilor pe care le oferă. De asemenea  PRO-ARH TCC oferă servicii de proiectare a  clãdirilor rezidenţiale, industriale, comerciale, pentru servicii și multifuncţionale. În același timp, firma se ocupă  și de managementul proiectelor, având în portofoliu o serie de lucrări pentru S.C. Dura Automotive Romania S.R.L., S.C. Mahle Componente de motor S.R.L, precum și diferite persoane fizice și juridice.

 

Al patrulea și cel mai nou membru al grupului este firma ACORD EXCLUSIVE, care din 2011, prin activitățile desfășurate în domeniul roboticii şi al aplicaţiilor electronice industriale, își propune să răspundă unei cereri reale a pieței. Chiar dacă este la început de drum, ACORD EXCLUSIVE și-a câștigat în scurt timp încrederea colaboratorilor, partenerilor și clienților, finalizând cu profesionalism și responsabilitate o serie de proiecte pentru S.C. ContiTech S.R.L., S.C. Valeo Lighthing Injection S.A., S.C. Mahle Componente de motor S.R.L, S.C. Key Safety Systems S.R.L. si S.C. Delphi Packard S.R.L. Executare de instalaţii electrice-exterioare pentru incinte construcţii civile şi industriale.

Home       Noutati      Login Clienti      Contact
Intelligent Buildings Facebook Intelligent Buildings Twitter Intelligent Buildings Google Plus
© Copyright 2021 Intelligent Buildings Web design by Royalty