Română English Deutsch
Cautare informatii
 

Soluții integrate si automatizari

Soluții integrate si automatizari

Soluții integrate, clădiri inteligente, sisteme automatizate, eficienta energetica

Clădirile civile şi industriale nu mai sunt doar domicilii, sedii de firme sau unităţi de producţie ci şi simboluri ale modernităţii şi progresului tehnologic.  Contribuind cu 40% din consumul total de energie ele reprezintă, în contextul actual al schimbărilor climatice şi diminuării resurselor naturale, un considerabil potenţial pentru reducerea costurilor cu energia.

Sistemul  este soluţia ideală pentru satisfacerea celor mai exigente cerinţe în privinţa consumului de energie, pentru orice tip de clădiri, oferind control optim şi eficienţă economică.  îndeplineşte cerinţeţe standardului european EN 15232 care tratează în mod specific efectul automatizării clădirilor şi al managementul lor în ceea ce priveşte instalaţiile electrice şi termice. este singurul standard mondial pentru Home and Building Automation. Este un sistem deschis, scalabil, uşor de utilizat, pregătit pentru produsele de ultimă generaţie. Permite integrarea şi interoperabilitatea mai multor sisteme coducând astfel la reducerea costurilor de utilizare a clădirilor cu până la 30%, în comparaţie cu soluţiile convenţionale sau alte variante de automatizare descentralizate.

Printr-o simplă apăsare de buton se ocupă de controlul iluminatului, temperaturii, ventilaţiei, umbririi, centralei termice, pompei de căldură, echipamentelor HVAC, panourilor solare, aparatelor de uz casnic, etc . poate integra cu uşurinţă sisteme cum ar fi cele multimedia şi de securitate.

De ce :

 • Eficienţă economică prin creşterea eficienţei energetice şi reducerea costului de utilizare al clădirii.
 • Înalt grad de confort prin crearea condiţiilor ideale de muncă sau locuit. Posibilitatea stabilirii unei multitudini de scenarii individuale sau generale pentru funcţiile clădirii, adaptate situaţiilor şi cerinţelor specifice. Nu mai este necesară deplasarea de la un comutator la altul, de la un termostat la altul. Totul este controlat printr-o simplă apăsare de buton.
 • Siguranţă şi securitate. Sistemul reacţionează rapid şi inteligent în situaţiile critice, chiar dacă există sau nu persoane în clădire.
 • Flexibilitate. Funcţiile clădirii pot fi adaptate în timp nevoilor utilizatorilor, în mod economic şi facil, prin lucrări minore de modificări.
 • Standard pentru Home and Building Automation: Standarde Europene  – EN 50090 şi EN 13321-1, Standard Mondial ISO/IEC 14543, Standard USA - ANSI/ASHRAE 135, Standard China– GB/Z 20965. Iată dovada adaptării la tendinţele viitoare.

Platformă deschisă şi independentă. La nivel mondial peste 389 de companii membre  oferă în cataloagele lor aproape 7.000 produse certificate . Logo-ul   de pe toate aceste produse, utilizate în diverse aplicaţii,  garantează interconectarea și interoperabilitatea acestora. Cele câteva milioane de soluţii  instalate cu succes în Europa, Asia, America de Nord și de Sud  sunt mărturii incontestabile a atractivităţii abordării .

 

Provocarea în managementul informaţional al sistemelor de control şi automatizări, integrate sau nu, simple sau complexe, pentru orice tip de clădire, este rezolvată de soluţia de ultimă generaţie . Încă de la înfiinţare, de mai bine de 30 de ani, viziunea  a rămas aceeaşi, să dezvolte tehnologii inovative. Prin intermediul sistemului  este posibil controlul inteligent al clădirilor cu ajutorul unei interfeţe grafice 3D disponibilă într-o gamă variată de echipamente touch, pornind de la cele dedicate  pînă la smartphone-uri şi tablete.

Produsele cuprind: metode de control şi automatizare, matrici audio/video şi distribuţie de semnale, precum şi tehnologii digital signage. Soluţia  crează universul experienţei perfecte: acţionarea şi controlul local sau de la distanţă al luminilor, jaluzelelor, sistemului de irigaţii, centralei temice, panourilor solare, echipamentelor HVAC, sistemului de securitate, tuturor echipamentelor audio şi video şi multor altor sisteme, doar printr-o singură atingere, fără a apela la o serie de alte dispozitive de comandă, butoane fizice, telecomenzi, etc.

De ce :

 simplifică, cu o atingere, complexitatea utilizării multiplelor tehnologii, integrate sau nu, printr-un sistem adaptabil, robust, securizat, fiabil, scalabil şi de ultimă generaţie, indiferent că vorbim de:

 • Controlul iluminatului, umbririi, încălzirii, ventilaţiei, centralelor termice, panourilor solare, etc.
 • Sistemul de control acces sau securitate
 • Home Cinema
 • Multi-Room Audio Video
 • Conferinţe Audio-Video
 • Sisteme de telefonie, interfon
 • Învăţămînt la distanţă

în spaţii şi clădiri de birouri sau financiare, instituţii de învăţământ, hale producţie, centre comerciale, centre de comandă şi control, săli de conferinţă, centre medicale, săli de spectacole, teatre, muzee, centre expoziţionale, cinematografe, alte spaţii de agrement, aeroporturi, case rezidenţiale, etc. În lumea agitată de astăzi căutăm mai tot timpul modalităţi de a economisi timp și bani. Nu ar fi minunat dacă tehnologia modernă ne-ar putea oferi o soluție simplă şi intuitivă, de încredere, valabilă şi în viitor care să ne permită să facem mai mult cu mai puțin.

este această tehnologie.

 

 

 

Home       Noutati      Login Clienti      Contact
Intelligent Buildings Facebook Intelligent Buildings Twitter Intelligent Buildings Google Plus
© Copyright 2021 Intelligent Buildings Web design by Royalty